Idemo na PRC?

Potaknut slabom iskorištenošću velikog potencijala športsko-rekreacijskog centra u Lepoglavi (popularnog PRC-a), Savjet mladih Grada Lepoglave pokrenuo je inicijativu i poslao prijedlog Gradu Lepoglavi za oživljavanjem istog u ljetnim mjesecima.

Temeljem ovog prijedloga, koji je naišao na odobravanje Grada Lepoglave, od prošlog vikenda pa nadalje  svake subote i nedjelje (od 15 do 20 sati) do kraja ljeta,  na športsko-rekreacijskom centru posjetitelje će dočekati student kod kojeg će se moći preuzeti potrebnu opremu za mini golf, stolni tenis, odbojku na pijesku, boćanje, viseću kuglanu, nogomet....

U suradnji s TKIC-om  organizirana je i ugostiteljska ponuda, tako da se posjetitelji tijekom i nakon sportskih aktivnosti mogu osvježiti i pićem. Organizatori vjeruju kako će to doprinijeti ugodnijem bavljenju sportom te većoj posjećenosti sportsko rekreacijskog centra u Lepoglavi.

Inicijativa bi trebala vratiti stanovnike Lepoglave i okolnih mjesta na centar koji je upravo za to i namijenjen. Djeca, mladi, zreliji i cijele obitelji dobit će opet mogućnost kvalitetnijeg iskorištavanja slobodnog vremena u svom mjestu – dodaju iz Savjeta mladih.

Više informacija može se pronaći na https://www.facebook.com/idemonaprc/ .

Nalazite se ovdje: Vijesti Novosti Idemo na PRC?