Vijesti

Temeljem odluke Uprave TKIC d.o.o. Lepoglava, Hrvatskih pavlina 7, 42250 Lepoglava, raspisuje se natječaj za radno mjesto konobara/ice.

Potrebna znanja i vještine: Visoka razina motivacije za posao. Dobre vještine u komunikaciji te radu s ljudima i ljubaznost. Spremnost na timski rad te kontinuirano usavršavanje vlastitih vještina potrebnih za uspjeh u poslu.

Rok prijave je 7 dana od dana objave. Potrebno dostaviti životopis, presliku diplome i dokument iz kojeg je vidljiv radni staž.

Natječaj možete pogledati/preuzeti OVDJE.

Kerekesh Teatar sa svojim već 8. Tjednom smijeha, u nedjelju 19. ožujka gostuje i u Lepoglavi u Domu kulture (TKIC).

Bit će izvedena predstava za djecu  Hrabri mornar Tvornice lutaka  u 16 sati  te Shirley Valentine u izvedbi Kazališne grupe Lectrum u 19 sati.

Ulaznice možete nabaviti  neposredno prije predstava na ulazu u TKIC ili pak u pretprodaji u Gradskoj knjižnici Ivana Belostenca u Lepoglavi u radno vrijeme knjižnice, po cijeni od 20,00 kuna za predstavu Hrabri mornar i 30,00 kn za predstavu Shirley Valentine.

Kulturno umjetničko društvo Lepoglavski pušlek organiziralo je u Lepoglavi, uz potporu Grada Lepoglave, 7. po redu manifestaciju "Kazališne noći".

Tijekom dvije su večeri protekloga vikenda, u lepoglavskom Domu kulture, amaterske glumačke skupine iz Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije svojim nastupima nasmijale i zabavile okupljenu publiku koja je i ovog puta ispunila Tawan Doma kulture.

Učitelji razredne nastave, njih 50-ak, osnovnih škola iz Ivanca, Lepoglave, Kamenice, Višnjice i Bednje, sudjelovalo je na stručnom skupu koji je u lepoglavskom Domu kulture organiziralo Županijsko stručno vijeće učitelja razredne nastave.

Tom su prigodom predavanja održale Ivona Nakić Vojnović i Alma Rovis Brandić iz Agencije za odgoj i obrazovanje.

Stranica 1 od 31
Nalazite se ovdje: Vijesti Novosti