Poziv poljoprivrednim gospodarstvima – radionica

Poziv poljoprivrednim gospodarstvima – radionice za potpore poljoprivrednim gospodarstvima – bespovratna sredstva za ruralni turizam, mjera 6.2.1

TKIC d.o.o. Lepoglava organizira radionice za potencijalne korisnike mjere 6 “Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja”, podmjere 6.2, tipa operacije 6.2.1 “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.
Radionica je namijenjena korisnicima upisanim u Upisnik poljoprivrednika najmanje jednu godinu prije podnošenja Zahtjeva za potporu, koji pripadaju ekonomskoj veličini iskazanoj u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu od najmanje 1.000 eura.

Prijave na natječaj podnose se od 12. ožujka do 23. travnja 2018. godine.
Visina potpore po korisniku iznosi 375.575,00 HRK

Svrha natječaja je stvaranje novih nepoljoprivrednih djelatnosti na poljoprivrednim gospodarstvima uz održavanje postojeće zaposlenosti ili stvaranje novih radnih mjesta s ciljem smanjenja depopulacije i poticanja održivog razvoja ruralnih područja, a cilj radionice je približiti korisnicima postupak i način prijave na natječaj.
Radionica će biti 07. ožujka 2018 u prostorijama Doma kulture u Lepoglavi, Hrvatskih pavlina 7 (TAWAN, 2. kat) s početkom u 20.00 sati.

 

Podijeli: