Razvoj kulture

Sample icon1 Dom kulture surađuje s organizacijama civilnog društva i svim drugim dionicima razvoja kulture na širem gradskom području.

Razvoj turizma

Sample icon 2 TKIC d.o.o. u razvoju turizma lokalne zajednice ima ulogu prvenstveno kao pružatelj infrastrukturne podrške tom procesu.

Ljudski resursi

Sample icon 3 Radionice, predavanja, okrugli stolovi, sastanci i jačanje kapaciteta samo su neke od aktivnosti razvoja ljudskih resursa kojima se bavimo.

 • Svjetski dan izazova od 8. do 14. lipnja

  Međunarodna sportska manifestacija World Challenge Day odnosno Svjetski dan izazova, koja za cilj ima potaknuti što više građana na tjelesnu aktivnost, i ove će godine biti održana u gradu Lepoglavi no u nešto drugačijem formatu negoje to bilo lani. 

  Ove će godine naglasak biti stavljen na najmlađe – polaznike vrtića i osnovnoškolce, koji će se tjelesnom aktivnošću baviti vožnjom bicikla učeći pri tom kako njime upravljati na siguran način.
  U oba dječja vrtića i tri osnovne škole s gradskog područja bit će postavljeni biciklistički poligoni na kojima će vrtićki mališani i učenici stjecati vještine upravljanja biciklom. U svakom će vrtiću i školi biti održano predavanje o sigurnosti vožnje biciklom u prometu.

  by Nevenka
 • Dan Oružanih snaga obilježen u Lepoglavi

  Zanimljivim i raznovrsnim programom u Lepoglavi je u organizaciji udruge Branitelji Hrvatske  obilježen Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske.

  Nakon misnog slavlja za sve poginule, zatočene, nestale i umrle hrvatske branitelje te za sve pripadnike Oružanih snaga, održanog u lepoglavskoj župnoj crkvi, na gradskom su groblju kod centralnog križa položeni vijenci i upaljene svijeće u sjećanje i na počast 12-orici poginulih branitelja s područja grada Lepoglave. Vijence su ispred Ministarstva obrane i Ministarstva branitelja položili državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop te izaslanik ministra branitelja general Vjeran Rožić. Ispred Grada Lepoglave vijenac je položio gradonačelnik Marijan Škvarić koji je prigodom otvaranja programa u gradskom parku pohvalio djelovanje udruge Branitelji Hrvatske Lepoglava zahvalivši braniteljima na svemu što su učinili za Hrvatsku.

  by Nevenka
 • Najava: Obilježavanje Dana OS RH u Lepoglavi ove nedjelje 28.svibnja

  Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske i ove će godine, zahvaljujući udruzi Branitelji Hrvatske Lepoglava, biti obilježen u Lepoglavi.

  U nedjelju, 28. svibnja udruga Branitelji Hrvatske Lepoglava organizira obilježavanje Dana oružanih snaga te ujedno i Dan otvorenih vrata Udruge. Za taj su dan priredili brojna zanimljiva događanja koja će se većinom održavati u Gradskom parku kod Doma kulture u Lepoglavi.

  by Nevenka

Dom kulture je središnje mjesto društvenog života Lepoglave

tkic.fotka 

Prati novosti

Pretplatite se na naše e-Novosti i na vrijeme saznajte novosti na našim stranicama.

Natječaji i javna nabava

Pravo na pristup informacijama

inf_logo

Linkovi

Caffe i noćni bar "Tawan"

radi_kafic
Radno vrijeme Caffe bara i noćnog bara "Tawan" od 10.10. do 16. 10. 2011.

Ponedjeljak     16:00 - 20:00 h
Utorak               16:00 - 20:00 h
Srijeda              16:00 - 20:00 h
Četvrtak             16:00 - 20:00
Petak                 16:00 - 20:00 h
Subota               15:00 - 19:00
Nedjelja             zatvoreno

Nalazite se ovdje: Caffe i noćni bar "Tawan"