Dan OS RH u Lepoglavi

Pozivaju se svi građani da se pridruže ove nedjelje, 27. svibnja na obilježavanju Dana oružanih snaga Republike Hrvatske u Lepoglavi.
Udruga branitelji Hrvatske Lepoglava tom prigodom organizira i Dan otvorenih vrata udruge uz prigodni program:
08.00 – Sveta misa za poginule, zatočene, nestale i umrle hrvatske branitelje te pripadnike oružanih snaga RH u lepoglavskoj crkvi.
09.30 – Komemoracija, polaganje vijenaca i paljenje svijeda kod centralnog križa na lepoglavskom groblju za sve poginule branitelje s područja grada Lepoglave.
10.00 – otvaranje svečanosti obilježavanja Dana oružanih snaga RH u gradskom parku pored Doma kulture u nazočnosti predstavnika MORH-a, Ministarstva branitelja, Županije varaždinske i Grada Lepoglava te brojnih braniteljskih udruga.
– izložba ratnih fotografija i zastava dijela ratnih postrojbi iz Domovinskog rata i desetak braniteljskih udruga s područja Županije varaždinske i šire, te kratko javno predstavljanje istih.
– izložba ratnog i vojnog znakovlja (amblema) i nekih ratnih trofeja,
– izložba zanimljive vojne opreme,
– predstavljanje Oružanih snaga RH te upoznavanje s mogudnošdu školovanja i karijere u vojsci
– pokazna vježba i taktičko gađanje iz replika……. u organizaciji Udruge P.A.S (Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava)
– pokazno gađanje predstavnika Streličarskog kluba Puma Varaždin i probna gađanja svih zainteresiranih posjetitelja, s mogudnošdu popunjavanja pred-pristupnica i konkretnih dogovora za osnivanje streličarskog kluba u Lepoglavi.
11,30 – Podjela zahvalnica za doprinos u radu udruge.
12.00 – druženje branitelja i pripadnika OS RH sa svim učesnicima i gostima, uz podjelu vojničkog graha i okrjepu.
14.00 – završetak programa

Vidimo se !

Podijeli: